Violare de domiciliu prin clapa de câine: omul se află în jos la fostul său partener în pat

În iunie anul trecut, un tânăr de 19 ani a pătruns printr-o clapă de câine în apartamentul fostului său partener. Tânăra a observat în somn cum cineva se culcă la ea în pat. Bărbatul nu i – a fost necunoscut-dar nu a fost admis voluntar în apartament.

Omul nu a putut face față separării
Inculpatul și femeia au fost odată un cuplu. Când femeia a încheiat relația cu tânărul de 19 ani, el nu a putut face față separării. “A fost partenerul său, singura persoană de referință pentru el”, a explicat avocatul său. Se agățase de Femeie. Ca motive suplimentare, au fost explicate condițiile grave din casa părinților inculpatului. Tânărul nu a avut aproape niciun contact cu părinții săi.

Tânărul de 19 ani nu a dat odihnă fostului său partener. Femeia a solicitat apoi instanței districtuale a GM Xvnden un decret în temeiul Legii privind protecția violenței. În consecință, tânărului i s-a interzis orice contact cu femeia. Nu i s-a permis să-și contacteze fostul partener personal sau prin telefon mobil.

Potrivit postului principal, declanșatorul cererii în temeiul Legii privind protecția violenței a fost intruziunea neautorizată în dormitorul femeii. Pe 9 iulie 2021, tânărul a intrat în apartamentul fostului său partener prin clapa câinelui și s-a culcat cu ea. Avocatul apărării a justificat comportamentul clientului său ca un “act de disperare”.

Intrusul a alertat el însuși poliția
În aceeași noapte, tânărul de 19 ani a sunat la poliție prin apelul de urgență. A fost dus la spitalul raional pentru tratament. Tânărul a fost tratat cu medicamente de la vârsta de 16 ani din cauza stării sale instabile. Au fost diagnosticate depresia și un risc crescut de sinucidere.

Chiar înainte de proces, acuzatul a anunțat o mărturisire – așa că fostul său partener nu a trebuit să facă o declarație în instanță. Mărturisirea cuprinzătoare a fost luată în considerare și în condamnare: parchetul a pledat, prin urmare, pentru condamnarea în temeiul legii penale pentru minori pentru 32 de ore de asistență socială.

Condamnat în temeiul Legii justiției juvenile
Potrivit postului principal, apărătorul public a considerat 20 de ore suficiente. Ea și-a justificat decizia spunând că clientul ei ar trebui să obțină un loc de terapie cât mai curând posibil. “Clientul meu nu are familie, nici prieteni și are nevoie de ajutor rapid”, a continuat ea.

Tânărul de 19 ani a fost condamnat la 40 de ore de muncă socială. Datorită resurselor sale financiare mici, pârâtul nu trebuie să suporte costurile procedurii. Verdictul nu este încă definitiv.