Relaxați – vă, relaxați-vă, luați-o ușor: PCI Pal elimină îngrijorarea de conformitate PCI de la asigurarea Chill

PCI Pal, furnizorul global de soluții de plată securizate bazate pe cloud – a îmbunătățit soluția de securitate a plăților de la Chill Insurance pentru a ajuta tranzacțiile cu carduri de plată sigure și conforme, indiferent dacă agenții Centrului de contact lucrează la fața locului sau de la distanță de acasă.

În timpul pandemiei, majoritatea agenților au trecut la lucrul de la distanță, ceea ce a stimulat decizia de a implementa un proces de securitate a plăților mai robust pentru a se asigura că conformitatea PCI DSS a fost menținută indiferent de locația agentului.

Chill Insurance a necesitat, de asemenea, o soluție care să se integreze cu ușurință cu platforma existentă de comunicații Genesys PureConnect, gestionată de specialistul centrului de contact Wren Data și care să facă procesul de plată fără probleme pentru clienți.

Chill Insurance a selectat PCI Pal Agent Assist, încurajat de ușurința de utilizare, integrarea cu Genesys PureConnect și capacitatea sa de a fi implementat prin cloud.

John Riordan, Chief Information Officer for Chill Insurance, a declarat: “Am folosit o soluție prin care agenții noștri au întrerupt apelurile și înregistrările pe ecran în timpul dialogului cu clienții în punctul în care clienții își furnizau detaliile de plată cu cardul. Am dorit să actualizăm procesele de plată ale Centrului de contact pentru a consolida conformitatea PCI DSS și pentru a îmbrățișa lucrul la distanță, fără a întrerupe conversația dintre personalul centrului de contact și clienți.”

Spre deosebire de metoda anterioară utilizată, PCI Pal Agent Assist permite conversațiilor dintre apelanți și agenții Centrului de contact să continue neîntrerupt, astfel încât, dacă clienții au dificultăți în timp ce introduc detaliile cardului, consilierul le poate vorbi prin proces și poate oferi asistență acolo unde este necesar.

John concluzionează: “cu un nou sistem care merge în direct, vă pregătiți pentru o curbă inițială de învățare, cu toate acestea am fost foarte mulțumit de cât de bine a decurs acest lucru. Când ne-am uitat la valorile noastre, nu a existat niciun impact negativ asupra timpilor de apel sau a conversiilor de vânzări. De fapt, feedback-ul general este că acum este un proces mult mai curat între agent și client.

“Obiectivul nostru de la început a fost să consolidăm conformitatea PCI și să actualizăm operațiunea noastră dintr-un proces manual și să o înlocuim cu o soluție mai sistematică, care oferă asigurarea că apelurile și informațiile care vin sunt gestionate într-un mod conform. Acest obiectiv a fost atins și funcționează bine.”