Lupta împotriva Corona: Springsteen și Co. instrumente de licitație

De la afișe la instrumente și una sau alta ciudățenie: pentru licitația muzicală intitulată „icoane de chitară”, unele vedete muzicale și-au donat instrumentele, printre altele.

Acesta va avea loc pe 11 decembrie, potrivit Casei de licitații Van Eaton Galleries. Este organizat de chitaristul U2 David Howell Evans („The Edge”) și producătorul Bob Ezrin, veniturile fiind destinate organizației lor de caritate”Music Rising”. Anterior, revista muzicală „Rolling Stone” a raportat.

Curiozități ale lui Alice Cooper
Unele dintre cele 50 de proprietăți oferite au fost donate de membrii U2. Fanii și colecționarii pot achiziționa, de asemenea, instrumente de Paul McCartney, Lou Reed, Dave Grohl, Rush, Radiohead, Pearl Jam, Tom Morello sau Green Day.

Cele mai ieftine articole sunt postere semnate de Eddie Vedder sau Pearl Jam, cu oferte de pornire de 500 USD fiecare. Poate cel mai curios obiect, o geantă de golf cu o rachetă de rockerul Alice Cooper, merge pentru 2000 de dolari la început. Ofertele pot fi depuse online înainte de data licitației.

„Music Rising” îi ajută pe bolnavii de Corona
Organizația „Music Rising” a fost fondată în 2005 și a sprijinit inițial muzicieni și școli de muzică din statele din sudul SUA, care și-au pierdut instrumentele din cauza uraganului Katrina. În prezent,” Music Rising ” se angajează în primul rând celor afectați de pandemia corona.